Poziv na drugu javnu tribinu – Biograd na Moru


U ponedjeljak 15. lipnja u 15 sati u gradskoj vijećnici Grada Biograda na Moru održat će se druga po redu javna tribina projekta „Nije mi teško – zajedno za čisti okoliš i očuvanu prirodu“ koja će obuhvatiti sve projektne teme o održivom gospodarenju otpadom odnosno o sprečavanju nastanka otpada, odgovornom postupanju s otpadom, odvojenom sakupljanju otpada i ponovnoj uporabi predmeta i kompostiranju.

Ova javna tribina prvenstveno je namijenjena ženskoj populaciji, stoga se pozivaju sve zainteresirane građanke s područja Biograda na Moru, da prisustvuju tribini na kojoj će stručni predavači prezentirati najbitnije činjenice o navedenim temama iz gospodarenja otpadom.

Za one koji nisu u mogućnosti osobno prisustvovati tribini, moći će je pratiti i uživo putem streaminga na mrežnoj stranici projekta. Također, tribina će se prevoditi na znakovni jezik prilagođen osobama s invaliditetom.

Projekt je financiran iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta je 511.042,35 kuna, dok su prihvatljivi troškovi 503.887,00 kuna.